El Fraikin Granollers perd de penal en el darrer segon

Handbol. Els vallesans cauen per 30-31 contra l’Ademar en un partit que guanyaven de sis gols a nou minuts del final

El Fraikin Granollers ha encaixat una derrota inesperada i molt dolorosa contra l’Ademar de Lleó, ja que ha perdut de penal en el darrer segon (30-31). Els vallesans han arribat a tenir una avantatge de sis gols a nou minuts del final (29-23), però no han sabut controlar el joc i davant un rival que no s’ha rendit han encaixat un gol darrera un altre fins sumar la seva primera derrota de la lliga.

El partit s’ha iniciat malament pel Granollers (5-9), però s’ha sobreposat i ha arribat al descans amb un empat, 18-18. En l’inici del segon temps Antonio Garcia ha rebut un cop al cap en el minut quatre i ha hagut de deixar la pista i no ha tornat a jugar. L’equip, però ha fet un bon inici i amb un parcial de 6-1 s’ha escapat en el marcador (24-19). Els vallesans estaven jugant bé però no han pogut completar un bon partit. Pol Valera i Esteban Salinas han anotat set gols cada un.