El Granollers perd de penal en l’últim instant

GRANOLLERS 30 ADEMAR 31

FRAIKIN GRANOLLERS:Guàrdia, M. Garcia (1), Márquez (2), Martínez (1), Rey, Franco (5) i A. García (4) –inicial–; De Sande, Gurri, Ferré, Pérez (1), Lancina (2), Valera (7, 3 p), Salinas (7), Armengol i Sastre.ABANCA ADEMAR:Slavic, Marchán (3), Suárez (4), Gostovic, Carrillo (2), Pérez (7, 3 p) i Semedo (4) –inicial–; Feuchtmann (1), Lucin (3), Camí, Donlin, Fernández (2, 1 p), Martínez, Piechowski (1), Kisselev (4) i Ghedbane.PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-4, 5-8, 8-10, 10-13, 14-14 i 18-18; 21-18, 23-19, 24-20, 27-23, 29.25, 30-31.ÀRBITRES:Soria i Monjo. Van excloure Salinas (2), M. Garcia, Martínez, Rey, A. Garcia, Camí, Semedo i Piechowski.PÚBLIC:480 espectadors.

El Fraikin Granollers va perdre de penal i en l’últim segon per 30-31 un partit que guanyava de sis gols a nou minuts del final (29-23). Ha estat la primera derrota de l’Asobal aquesta temporada. Antonio García ha rebut un fort cop al cap en l’inici de la segona meitat, ha deixat la pista i ja no ha tornat a jugar.