Atletisme

Quatre doblets en el campionat de Catalunya

Anna Obradors, Douae Ouboukir, Joan Martínez i Ibrahim Chakir s’emporten dues medalles d’or d’Igualada

Quatre doblets s’han completat avui en la segona jornada del campionat de Catalunya que han finalitzat a Igualada. Anna Obradors (L’Hospitalet At.) i Joan Martínez (FC Barcelona) han completat el doblet en la velocitat al guanyar els 200 m. Tots dos ja es van imposar en la primera jornada en els 100 m. Anna Obradors ha dominat els 200 amb 25.00, mentre que Joan Martínez s’ha imposat amb un temps de 22.26.

Douae Ouboukir (Sant Just) i Ibrahim Chakir (Numantino) han estat els millors en les proves de fons i obstacles. Douae Ouboukir ha aconseguit la victòria en els 5.000 m amb 17:17.21 i ha afegit aquesta medalla d’or a la que va guanyar ahir en els 3.000 m obstacles. Ibrahim Chakir també ha completat el dobles de 3.000 m obstacles i de 5.000 m amb el triomf d’avui en els cinc quilòmetres amb 14:23.54.

En la classificació per punts per clubs ha dominat l’AA Catalunya amb 195 punts, mentre que segon ha sigut L’Hospitalet amb 145,5; i tercer el FC Barcelona amb 136. L’AA Catalunya ha sigut el millor tant en noies (77 punts), com en nois (118 punts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)