Ciclisme

Soler i de la Cruz, amb el gruix de corredors al darrer Tour, a la Vuelta

Ciclisme. El guanyador de l’edició de l’any passat, Primoz Roglic, durà el dorsal 1 i Chris Froome corre per darrer cop una gran amb l’Ineos

La 75a edició de la Vuelta, que comença dimarts de la setmana que ve al País Basc, compta amb una llista de preinscrits en la què hi ha el gruix de corredors que van disputar el darrer Tour, inclosos Marc Soler (Movistar) i David de la Cruz (UAE). El vilanoví forma part del Movistar que torna a apostar per ell, Enric Mas i Alejandro Valverde com a homes forts mentre el sabadellenc figura en un equip dels Emirats en què no hi ha Tadej Pogacar, tercer l’any passat i vencedor del darrer Tour.

Primoz Roglic (Jumbo) serà el dorsal 1 i afronta la revàlida després de cedir el mallot groc del Tour en la darrera i única contrarellotge. Una de les grans atraccions de la prova serà Chris Froome, dos cops vencedor de la Vuelta, competint en la primera gran cursa de l’any, la darrera amb l’Ineos. Richard Carapaz o Ivan Ramiro Sosa l’acompanyen en la formació britànica.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)