Handbol

El KH-7 BM Granollers gaudeix del moment

Handbol. L’equip vallesà s’estrena en la nova Lliga Europea amb una doble cita el cap de setmana al Palau d’Esports contra l’Alavarium Love Tiles portuguès

El 10 de novembre del 2019 és una data assenyalada en la història del BM Granollers. Fa gairebé un any el Palau d’Esports era una festa perquè el conjunt de Robert Cuesta s’estrenava en la Challenge Cup, el primer cop que un equip femení català jugava en competició europea. La trajectòria del club granollerí va ser impecable. Va eliminar el BNTU-BelaZ de Minsk, el Sokol Poruba txec i el JuRo Unirek dels Països Baixos i es va plantar en les semifinals abans que l’esclat de la pandèmia estronqués la competició de manera abrupta. Aquest cap de setmana hi tornen, i per partida doble. El club granollerí s’estrena en la segona eliminatòria de la nova Lliga Europea contra l’Alavarium Love Tiles portuguès, i disputarà els dos partits a casa, tant l’anada (demà a les 18.30 h) com la tornada (diumenge a les 18 h).

Ha passat un any, però la il·lusió és la mateixa o més. “En tenim moltes ganes. Sembla que ara mateix, tal com està el panorama i veient la quantitat de partits de la lliga Asobal que s’estan ajornant [per la Covid-19] el fet de poder jugar ja és un premi. Al vestidor tenim un lema i és que gaudim de cada partit perquè no sabem quan podrem tornar a jugar. Vam rebre la invitació de l’EHF amb els braços oberts i l’aprofitarem al màxim. Aquest matí hem fet la primera xerrada sobre el partit i ja he pogut veure totes les cares d’il·lusió. Ho tornarem a donar tot a la pista”, remarca el tècnic Robert Cuesta.

Aforament limitat

Per qüestions econòmiques i per la pandèmia, els dos clubs van acordar jugar en un únic escenari i en aquest sentit el Granollers n’ha sortit vencedor. L’aforament estarà limitat a 900 espectadors i els aficionats que desitgin assistir-hi han de fer la petició al club per correu electrònic. “És un luxe poder jugar aquests dos partits a casa, tant per la nostra afició com per nosaltres. Esperem que s’ompli amb l’aforament acordat, guardant totes les distàncies de seguretat i que tots puguem gaudir d’una gran eliminatòria”, ressalta el tècnic vallesà.

El Granollers arriba a la cita amb una magnífica targeta de presentació, amb quatre victòries folgades en les quatre primeres jornades de lliga. Més que els resultats, però, Cuesta valora la feina de les jugadores: “Soc optimista pel treball que fa l’equip en cada entrenament i que encara no s’acaba de veure en els partits. En estem entrenant molt millor del que juguem.” Pel que fa al rival, admet que no en té moltes referències perquè encara no han començat la lliga portuguesa. En tot cas, és un club amb més experiència europea, on no ha faltat en les set últimes edicions, en la copa EHF o en la Challenge Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)