Ciclisme

Segona victòria d’Ulissi en un esprint reduït en el Giro

Almeida, el líder, acaba segon en l’etapa i torna a sumar segons de bonificació i amplia l’avantatge en la general

L’italià Diego Ulissi (UAE) ha guanyat la seva segona etapa en el Giro al imposar-se en un esprint reduït d’una vintena de corredors. Ha superat en els darrers metres al líder de la general, el portuguès Joao Almeida (Deceuninck), que al ser segon ha tornat a sumar segons de bonificació i ha ampliat la seva avantatge en la general. L’austríac Patrick Konrad (Bora), el sisè de la general, ha acabat tercer.

L’etapa ha sigut tranquil·la amb una escapada de set corredors que mai han tingut més de tres minuts d’avantatge. En els darrers 40 km hi havia dos ports de quarta categoria i el Bora de Peter Sagan ha posat un fort ritme per deixar enrere al velocista Arnaud Démare (Groupama)–que porta quatre victòries–, i en el segon ho han aconseguit. L’eslovac, però no ha pogut entrar en el grup principal guiat en la baixada i en els darrers quinze quilòmetre plans per l’equip del líder, el Deceuninck, que ha buscat la victòria de Joao Almeida i al final ha sigut segon. El portuguès té ara 40 segons d’avantatge sobre el segon de la general, l’holandès Wilco Kelderman (Sunweb).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)