Tant que es feia esperar

Handbol. El Sarrià suma el primer triomf a la lliga i trenca una ratxa de més de 10 mesos perquè no ho feia des del 30 de novembre de l’any passat

sarrià 29 EIVISSA 22

UE SARRIÀ:Masmiquel, Pórtulas (3), March (1),Fina (1), Segarra (1), Toro, Martí Arnau (2), Pere Arnau (3), Ballester (2), Mariscal (3), Moreno, Lozano (12), Gutiérrez, Teixidor (2), Biosca i Vicente.HANDBOL CLUB EIVISSA:Gamallo, Navarro (1), Lacarra, Bernárdez (2), Castro (3), Sala (3), Iriarte (3), Basualdo, Esteve, Celorrio, Sancho (2), Torres (3), Sánchez (2) i Hernández (4).PARCIALS:3-1, 6-3, 8-6, 10-8, 11-9, 13-10; 15-13, 18-16, 19-17, 22-19, 24-20 i 28-22.ÀRBITRES:Jordi Pinilla i Èric Deiros. Exclusions a Martí Arnau, Ballster i Vicente (2) del Sarrià i a Navarro, Bernárdez, Esteve i Sánchez de l’Eivissa. Desqualificació directa a Segarra i Celorrio i Torres

El Sarrià ja té la primera victòria del seu segon curs a Plata, contra l’Eivissa i amb una diferència que pot valer or. Feia més de deu mesos del darrer triomf sarrianenc al seu pavelló: 26-24 sobre l’Amenabar el 30 de novembre de l’any passat.

Un 5-0 permetia el Sarrià fer-se amb el control del partit (5-1) tot i la posterior reacció visitant (7-6). Lozano i Pórtulas ampliaven el marge a tres (9-6 i 12-9) i el propi Lozano, molt inspirat (6 gols a la primera part), establia una màxima de 4 (13-9) que els visitants aconseguien reduir abans del descans (13-11).

Un 0-3 de l’Eivissa situava l’empat a 15 però el relleu de Moreno per Toro a la porteria local resultaria decisiu: Lozano tornava a donar tres gols de marge (20-17) després de marcar en el refús d’un penal que li havien aturat i Nitu Pórtulas s’hi afegia amb el 23-19. Una aturada de Moreno i el gol de Ballester a sis minuts encarrilaven el resultat (24-19). És clar que Pórtulas en flai situava el 27-20 a dos minuts i mig i Lozano marcava el seu dotzè gol per establir una màxima de 8 (28-20) de penal després d’una doble exclusió i abans que Ballester fes el 29-22 al darrer segon.

“Hem tingut moments molt bons, és una victòria molt important” apunta Salva Puig, que destaca la continuïtat en seixanta minuts i els 29 gols: “Hem atacat molt bé”. “Les victòries s’han de gaudir, l’equip treballa i en els entrenaments es veuen coses molt bones. Ens dona confiança” hi afegeix.