Ciclisme

Almeida sofreix però resisteix

Ciclisme. El portuguès manté el lideratge per només 15 segons en el Giro després de l’atac del Sunweb i Kelderman a Piancavallo

João Almeida (Deceuninck) va ser posat a prova en la primera cita alpina del Giro, una jornada amb quatre ports i final a Piancavallo, més de 14 quilòmetres, en qupe el Sunweb de Wilco Kelderman va fer una aposta decidida per assaltar el lideratge del portuguès. L’holandès va acabar retallant 35 segons al líder, que malgrat les dificultats es va defensar amb ungles i dents del ritme ferotge que va imposar l’australià Jai Hindley, un pas que va anar eliminant, un per un, la resta de favorits en la general, començant per Fuglsang i Bilbao i acabant per Nibali i Majka.

De l’atac del Sunweb en va sortir guanyant també el jove londinenc de l’Ineos Tao Geoghegan Hart, que va arrancar en els metres finals per donar al seu equip la cinquena victòria parcial al Giro. L’anglès és ara quart en la general amb clares aspiracions de podi, ja que el tercer, Hindley, ha de treballar per Kelderman, que afrontarà les etapes més dures –si finalment es poden disputar– a només 15 segons d’Almeida, una misèria amb tots els ports que resten fins a diumenge.

15a etapa (185 km)
1r T. Geoghegan (Ineos) 4h58:52
2n W. Kelderman (Sunweb) a 0:02
3r J. Hindley (Sunweb) a 0:04
4t J. Almeida (Deceuninck) a 0:37
5è R. Majka (Bora) a 1:22
13è A. Pedrero (Movistar) a 1:54
General
1r J. Almeida (Deceuninck) 59h27:38
2n W. Kelderman (Sunweb) a 0:15
3r J. Hindley (Sunweb) a 2:56
4t T. Geoghegan (Ineos) a 2:57
5è P. Bilbao (Bahrain-McLaren) a 3:10
13è A. Pedrero (Movistar) a 8:14
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)