Ciclisme

Marc Soler, al servei d’Enric Mas a la Vuelta

Ciclisme.

El ciclista de Vilanova Marc Soler (1993, Movistar) ha reconegut avui que treballarà perquè el seu company Enric Mas arribi a Madrid amb el mallot de líder de la Vuelta, prova que comença demà amb una etapa entre Irun i Arrate sense la presència de públic. “He hagut de fer canvis de calendari sobre l marxa. Estava previst que fes el Giro però al final hauré acabat fent el Tour i la Vuelta. L’experiència a França va ser bona i no em penedeixo de no haver anat al Giro; crec que Mas està en condicions de fer una gran Vuelta”, ha assenyalat Soler, que va ser Top 10 en l’edició del 2019 (9è). Enric Mas, per la seva banda, va ser segon en la general de la Vuelta del 2018.

El Movistar, que també comptarà amb Alejandro Valverde, haurà de lluitar de valent per fer-se amb la victòria sobretot contra el Jumbo-Visma, que es presenta amb un equip de luxe liderat pel defensor del títol i segon al Tour, Primoz Roglic, i Tom Dumoulin, que serà en principi el líder de l’equip. També arriba amb ambició l’Ineos britànic on Chris Froome, dos cops vencedor de la Vuelta (2011 i 2017) i Richard Carapaz, vencedor del Giro el 2019, aspiren a controlar i dominar una prova en què molts estaran pendents del temps i la neu, sobretot en l’etapa de diumenge en què s’arribarà al Tormalet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)