Handbol

Contra l’Elx en la European Cup

Handbol. El KH-7 Granollers jugarà el partit d’anada de la tercera eliminatòria fora de casa el 14 o el 15 de novembre i la tornada serà al Palau d’Esports la setmana següent, el 21 o el 22

El KH-7 Granollers va quedar emparellat amb el CB Elx Visitelche.com en la tercera eliminatòria de l’EHF European Cup femenina. El partit d’anada es jugarà a la pista de l’Elx el 14 o el 15 de novembre i la tornada es disputarà el 21 o el 22 de novembre al Palau d’Esports de Granollers. El proper rival europeu del conjunt vallesà va acabar en la segona posició de la divisió d’honor femenina la temporada passada i també va ser el subcampió de l’última copa femenina. En els propers cinc partits, i en menys d’un més, l’Elx i el Granollers s’enfrontaran tres vegades. La primera serà dissabte en la cinquena jornada de la divisió d’honor a Elx.

El KH-7 Granollers es va classificar per a aquesta tercera eliminatòria en superar l’Alavarium Love Tiles portuguès per un global de 68-31. L’Elx era un dels 23 equips que ja estaven preclassificats. El sorteig va dividir els equips en dues zones de proximitat geogràfica a causa de la pandèmia per evitar llargs desplaçaments.

Gassama, tocada

La pivot del conjunt vallesà Kaba Gassama no va disputar els dos partits europeus contra el conjunt portuguès perquè té problemes en un genoll. Encara no se sap la gravetat de l’afectació ni el temps de baixa.

EL PROTAGONISTA

És conegut per la varietat defensiva i la pressió, i a partir d’aquí, la capacitat de córrer al contraatac. L’eliminatòria és molt oberta i serà molt competida
Robert Cuesta
ENTRENADOR KH-7 GRANOLLERS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)