Futbol sala

El Barça no reacciona contra l’Inter (2-3)

Futbol sala. L’equip blaugrana encara no ha sumat cap victòria en quatre partits i és el cuer de la lliga

El Barça, el flamant guanyador de la Champions, continua sense trobar el camí de la victòria a la lliga. L’equip blaugrana ha malbaratat un munt d’oportunitats i avui ha topat contra un Movistar Inter molt més efectiu i pràctic, que s’ha acabat emportant els tres punts amb un triomf per la mínima (2-3). Després de quatre partits, el conjunt d’Andreu Plaza figura com a cuer amb un sol punt, i un balanç d’un empat i tres derrotes.

D’entrada, el domini posicional ha estat de l’Inter. Però el Barça ha fet dos avisos amb una canonada d’Aicardo, que ha sortit fregant el pal, i una volea de Ferrao en una jugada pràcticament calcada a la final de la Champions, però que Jesús Herrero ha pogut aturar. També Esquerdinha, ja amb les primeres rotacions, ha estat a punt d’aprofitar una errada clamorosa del porter verd. El gol blaugrana s’ensumava i Ferrao, en dues ocasions, Aicardo i Ximbinha han tornar a tenir oportunitats clares. Però ha estat l’Inter l’encarregat d’obrir el marcador després d’una jugada tant absurda com desafortunada. A André Coelho se li ha fet de nit a l’hora de treure la pilota des de la defensa i el seu xut ha topat amb el peu de Daniel Saldise (14’) per colar-se directament dins la porteria defensada per Dídac Plana. El Barça ha pressionat de valent en els últims minuts. Esquerdinha i Ferrao han tornat a fer lluir Herrero, que ha impedit que els blaugrana signessin l’empat abans del descans.

El partit ha embogit després de la represa i els dos porters han fet aturades de mèrit. El Barça no trobava el premi a la seva insistència i novament ha estat l’Inter qui ha tret més profit de les seves oportunitats. Un xut de Fer Drasler des de mitja pista ha sorprès al porter maresmenc. Encara restaven 11 minuts, però el Barça no ha pogut marcar fins que ha posat en pràctica el porter jugador. Daniel Shiraishi (37’) ha retallat diferències, però un minut després Dyego ha aturat la pilota amb les mans, quan era el seu company el que exercia de porter jugador. Borja no ha aprofitat el penal, però el Barça, amb inferioritat, tampoc ha aconseguit el gol de l’empat. L’exblaugrana Eric Martel ha sentenciat quan només restaven 9 segons i Esquerdinha marcat el definitiu 2-3 gairebé sobre la botzina.