Futbol sala

El Barça no reacciona

Futbol sala. L’equip blaugrana paga la falta de punteria i topa amb un Inter més efectiu

barça 2 inter fs 3

BARÇA:Dídac, Sergio Lozano, Marcenio, Aicardo, Ferrão –cinc inicial–; Dyego, Daniel, Adolfo, André Coelho, Esquerdinha i Ximbinha.MOVISTAR INTER FS:J. Herrero, Boyis, E. Martel, Borja, Pito –cinc inicial–; Fer Drasler, Bruno Iacovino, Saldise, Tripodi, Cecilio i Raya.GOLS:0-1 (14’) Saldise. 0-2 (29’) Fer Drasler. 1-2 (37’) Daniel. 1-3 (40’) Martel. 2-3 (40’) Esquerdinha.ÀRBITRES:Aitor Felipe i David Urdanoz. Vermella a Dyego (38’), que inconscientment va aturar la pilota amb les mans, quan el porter jugador era el seu company Daniel Shiraishi.

El Barça, el flamant guanyador de la Champions, continua sense trobar el camí de la victòria a la lliga. L’equip d’Andreu Plaza va malbaratar un munt d’oportunitats contra el Movistar Inter, que es va mostrar més efectiu i pràctic i es va saber defensar en el tram final per aconseguir els tres punts al Palau Blaugrana. Amb un sol punt en quatre partits, el Barça és cuer i en les pròximes jornades té desplaçaments complicats a Valdepeñas i Palma.

Ferrão va reaparèixer després de la competició europea, però va evidenciar que no està en les millors condicions. La falta de punteria i les intervencions de mèrit de Jesús Herrero van impedir que el Barça arribés al descans amb avantatge. Per contra, l’Inter es va avançar amb una jugada desafortunada de Coelho en defensa, que Saldise (14’) va aprofitar gairebé de rebot. El partit va embogir després de la represa. Hi va haver oportunitats a les dues àrees, però va ser novament el conjunt madrileny qui va sorprendre Dídac Plana. El Barça es va bloquejar i només va poder marcar amb porter jugador, gràcies a Daniel Shiraishi (37’). L’exblaugrana Eric Martel va signar la sentència en l’últim minut i Esquerdinha, ja en el darrer sospir, va fer pujar el 2-3 definitiu al marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)