Waterpolo

Un positiu per la Covid-19 en el CN Sabadell

Waterpolo. El club vallesà ha ajornat els dos partits de lliga programats pel cap de setmana i no podrà reprendre els entrenaments fins dimarts

El CN Sabadell ha anunciat que un jugador de la plantilla ha donat positiu per la Covid-19 i, per tant, no podran jugar els dos partits previstos pel cap de setmana, dissabte contra el Navarra i diumenge contra l’Echeyde. Seguint els protocols sanitaris, la plantilla i el cos tècnic del club sabadellenc hauran de complir la quarantena i no podran reprendre els entrenaments fins dimarts vinent. El flamant campió de la supercopa d’Espanya encara no s’ha pogut estrenar a la lliga perquè la setmana passada tampoc no va jugar després d’haver disputat la final de Can Llong contra el CN Barcelona, equip en el qual també es va detectar un cas positiu. De totes maneres, el partit de dissabte ja estava en suspens a conseqüència de la delicada situació que viu el WP Navarra. Les noves restriccions de la comunitat navarresa, que obliguen a tancar totes les instal·lacions esportives a les 9 del vespre, han deixat l’equip sense possibilitat d’entrenar-se i si s’allarga la situació no descarten abandonar la participació a la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)