Ciclisme

Hindley guanya l’etapa de l’Stelvio i Kelderman és el nou mallot rosa

Giro.

Jai Hindley l’etapa i Wilco Kelderman la general és el botí que ha aconseguit el Sunweb en la divuitena etapa del Giro, de 207 quilòmetres amb 5.400 metres de desnivell positiu en què l’equip ha endurit tant el ritme per arribar al Pas de l’Stelvio que a més de despenjar Joao Almeida, que ha sabut patir en el que quedava d’etapa, quan començaven els 48 revolts de la Cima Coppi (2.758 m), han acabat fent cedir Wilco Kelderman, nou líder.

Els Ineos, sense líder i amb Tao Geoghegan Hart i l’especialista en la crono Rohan Dennis –primer en coronar...– s’han quedat amb Jai Hindley, gregari del Sunweb i que malgrat els seus problemes amb la jaqueta coronava al davant i es quedava amb Tao després que Dennis els fes la feina abans d’afrontar una darrera i agònica ascensió al Llac de Cancano.

Pozzovivo o Nibali han fet figa, mentre Bilbao i Fuglsang han tingut paciència i han afrontat el darrer port per davant de Kelderman, en plena crisi existencial. Tant és així que elgerniquès ha mostrat una marxa més per afrontar en solitari el darrer tram a menys d’un minut dels dos caps de cursa i superant Almeida en la general (estava a 3:12) que tenia Kelderman de manera virtual amb més de dos i mig respecte el corredor de l’Ineos.

Hindley, amb el seu cap de files lluitant per la general, no ha passat ni un relleu en la pujada i a menys de cent metres ha esprintat per aconseguir el triomf d’etapa i endur-se el botí gros de la bonificació, amb què té el líder a 15 segons. Geoghegan Hart és segon a 12.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)