Rugbi

El potencial defensiu del Barça marca el derbi

Rugbi. L’equip blaugrana neutralitza el joc d’atac de la UE Santboiana i decideix l’inici de lliga amb un assaig en cada meitat en la represa de la competició vuit mesos després de l’aturada

BARÇA 18 SANTBOIANA 12

BARÇA:Leonori, PIgatto, Muñiz, Mirabet, Lagioiosa, Soler, Miró, Domínguez, Cané, Sirvent, Granell, Isaack, Benegas, Aira i Kovalenko. Altres: Zafaroni, Galdeano, Spezialli, Losada i Garcia.SANTBOIANA:Coma, Buira, Viana, Pujol, Garcia, Moreschi, Palomar, Robledo, Millan, Puig, Rodríguez, Vilar, González, Orbaneja i Pichot. Altres: Lafraya, Miró, Chichua, Satoca, Vicente i Francisquelo.EVOLUCIÓ:7-0 (5’) Leonori, assaig, Sirvent, xut. 7-3 (9’) Millán, cop de càstig. 10-3 (19’) Sirvent, cop de càstig. 10-6 (25’) Millán, cop de càstig. 13-6 (32’) Sirvent (cdc). 18-6 (45’) Benegas (a). 18-9 (57’) Millán, (cdc). 18-12 (72’) Millán.

El Barça va fer bo el seu potencial defensiu i una major clarividència en el joc d’atac per superar la Santboiana en el primer derbi català del curs a la Teixonera, just en el tret de sortida de la lliga. Tot i les baixes de consideració en els dos bàndols, la millor notícia és que l’oval va tornar a entrar en joc vuit mesos després de l’aturada de la competició.

L’equip de Sergi Guerrero va imposar la seva poderosa defensa, va tenir el control territorial, però no va saber traduir el seu domini en un resultat més contundent en la primera meitat (13-6). Només de començar, el conjunt blaugrana ja va fer tota una declaració d’intencions amb un assaig de força de Leonori (5’) després d’una touche molt a prop de la línia de marca. Sirvent va transformar el xut a pals. El mitja melé Albert Millán va retallar diferències amb un cop de càstig (7-3). El XV del Barça va tornar a pressionar de valent el seu rival dins la línia de 22, però la Santboiana va saber resistir, i el marcador només es va moure pels cops de càstig, dos més transformats per Sirvent, i un de Millán.

El domini blaugrana es va intensificar en els primers minuts després de la represa amb un segon assaig. L’atac del Barça va saber trobar una escletxa en la defensa rival i Benegas va anotar amb molta facilitat després d’una gran assistència de Cané (18-5). La Santboiana va reaccionar, va fer un pas endavant i durant molts minuts es va instal·lar en terreny blaugrana, però només va poder anotar en dos cops de càstig transformats per Millán. El Barça, tot i l’expulsió momentània de Galdeano, va saber resistir i fins i tot va estar a punt d’anotar en un tercer assaig en els minuts finals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)