Més esport

Anna Godoy és segona en la copa d’Europa esprint de Barcelona

La francesa Mathilde Gautier l’ha superar en un ajustat final i han fet el mateix temps d’1h00:43

Anna Godoy ha finalitzat en la segona posició en la prova de la copa d’Europa de la modalitat esprint que s’ha disputat a Barcelona. La francesa Mathilde Gautier ha superat sobre la mateixa línia d’arribada a la barcelonina després d’un disputat esprint i les dues han finalitzat amb el mateix temps d’1h00:43. La tercera posició l’ha ocupat la mexicana Michelle Flipo (1h00:56). En la cinquena posició ha acabat la barcelonina Sara pérez amb 1h01:31.

Anna Godoy ha estat en el grup capdavanter des de l’inici i ha sortit en la cinquena posició de la natació (750 m) a tres segons de la més ràpida, l’australiana Natalie Van Coevorden, mentre que Sara Pérez ha sigut segona. En el ciclisme (20 km) les barcelonines s’ha mantingut en el grup de les cinc millors i l’ha finalitzat en tercera i quarta posició per darrera de Michelle Flipo i Mathilde Gautier. En la cursa ha peu Anna Godoy i Mathilde Gautier s’han distanciat de les rivals i s’han disputat la victòria al final que ha sigut per dècimes per la francesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)