Més esport

Blummefelt venç en la copa d’Europa de triatló esprint de Barcelona

El noruec supera el gallec Gómez Noya. El català Genís Grau acaba quart, a quatre segons del podi

El noruec Kristian Blummenfelt ha guanyar la prova de la copa d’Europa de triatló esprint que s’ha disputat a Barcelona. Ha aconseguit la victòria en els 750 m de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa peu amb un temps de 53:53, per davant del gallec Javier Gómez Noya que ha finalitzat amb 54:06. La tercera plaça ha sigut pel també noruec Gustav Iden amb 54:26. El català Genís Grau s’ha quedat a només quatre segons de pujar al podi, ja que ha finalitzat en la quarta posició amb 54:30.

Després d’acabar en la setena posició de la natació Kristian Bluemmenflet i Javier Gómez Noya, que ha sortit cinquè de l’aigua, han dominat en la bicicleta i s’han escapat junts. Genís Grau ha acabat la natació en la divuitena posició i en el ciclisme s’ha situat en el grup perseguidor arribant a la segona transició en la cinquena plaça. En la cursa a peu el noruec s’ha distanciat del gallec i ha aconseguit la victòria, mentre que Genís Grau ha lluitar per les places de podi fins al final i ha acabat quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)