Més esport

Segon lloc de ‘photo finish’

Triatló. La barcelonina Anna Godoy ocupa el segon lloc en la copa d’Europa esprint de Barcelona en una arribada molt ajustada amb Mathilde Gautier. Genís Grau acaba quart en nois

La guanyadora de la prova femenina de la copa d’Europa esprint de Barcelona es va fer esperar, i després d’una ajustadíssima arribada entre la barcelonina Anna Godoy i la francesa Mathilde Gautier es van haver de revisar les imatges de l’entrada a meta per decidir qui havia guanyat i qui havia estat segona amb el mateix temps d’1h00:43. Mathilde Gautier es va emportar la primera posició i Anna Godoy es va quedar amb la segona. La tercera plaça la va ocupar la mexicana Michelle Flipo (1h00:56), mentre que la cinquena va ser per a la barcelonina Sara pérez (1h01:31).

Anna Godoy va estar en el grup capdavanter des de l’inici i va sortir en la cinquena posició de la natació (750 m) a tres segons de la més ràpida, l’australiana Natalie Van Coevorden, mentre que Sara Pérez va ser segona. En el ciclisme (20 km), les barcelonines es van mantenir en el grup de les cinc millors, que es van distanciar de la resta de participants, i van finalitzar tercera i quarta per darrere de Michelle Flipo i Mathilde Gautier. En la cursa a peu, Anna Godoy i Mathilde Gautier van anar deixant enrere les rivals. La francesa va entrar a la recta final al davant, però la barcelonina va intentar remuntar en els darrers metres. La va atrapar sobre la mateixa línia d’arribada, però no va ser suficient per aconseguir la victòria.

Domini noruec

En la prova masculina, la victòria va ser per al noruec Kristian Blummenfelt amb un temps de 53:53, superant per tretze segons el gallec Javier Gómez Noya, que va fer54:06. La tercera plaça va ser per al també noruec Gustav Iden, amb 54:26. El català Genís Grau es va quedar a quatre segons de pujar al podi, ja que va ser quart amb 54:30.

Després d’acabar en la setena posició de la natació, Kristian Bluemmenflet i Javier Gómez Noya, que va sortir cinquè de l’aigua, van dominar en la bicicleta i es van escapar de la resta de rivals. Genís Grau ser divuitè en la natació i en el ciclisme es va situar en el grup perseguidor, arribant a la segona transició en la cinquena plaça. En la cursa a peu, el noruec i el gallec van mantenir el duel, però Javier Gómez Noya havia estat penalitzat amb 15 segons en la segona transició i els va complir poc abans de la meta. Kristian Blummenflet va aconseguir la victòria amb tretze segons de marge sobre el gallec. Genís Grau va lluitar per les places de podi fins al final i va acabat quart.