Ciclisme

Tao Geoghegan Hart guanya el Giro per 39 segons

Ciclisme. La CRI de Milà corona el londinenc de l’Ineos, que té en les seves files els tres últims campions a la cursa italiana

Tao Geoghegan Hart (Ineos) és el vencedor de la 103a edició del Giro, resolta en la darrera contrarellotge a Milà i en la què el londinenc (1995) partia segon amb el mateix temps que el líder, l’australià del Sunweb Jai Hindley. El britànic s’endú el triomf amb un marge de 39 segons en la general, els que li ha tret avui al seu rival en 15,7 km.

Geoghegan Hart guanya la cursa sense haver dut cap dia el mallot de líder, que Hindley es posava per primer cop dissabte després que Wilco Kelderman (Sunweb), tercer, cedís en la darrera etapa en línia.

Joao Almeida (Deceuninck), el corredor que va dur més dies el rosa,, ha acabat superant Pello Bilbao (Bahrain) en la pugna pel quart lloc. El basc és cinquè en la general.

Filippo Ganna (Ineos) ha tornat a mostrar-se intractable en l’especialitat de la què és el campió del món i, amb 17:16, ha aconseguit el seu quart triomf d’etapa en la cursa, la setena per a l’equip britànic que perdia Geraint Thomas, favorit al rosa, per les lesions d’una caiguda en la sortida neutralitzada de la tercera etapa.

L’Ineos té encara a les seves files els vencedors de les tres últimes edicions del Giro, una cursa que sempre s’havia resistit a l’estructura britànica mentre era el dominador al Tour. Richard Carapaz guanyava el 2019 al Movistar i Chris Froome el 2018.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)