El Fraikin Granollers venç a Benidorm (32-33) amb una aturada de Sastre en l’última jugada

Els vallesans remunten en els darrers deu minuts un partit que anaven perdent

El Fraikin Granollers ha aconseguit un l’últim instant una victòria per un ajustat 32-33, molt treballada i merescuda, a la pista del Benidorm. Una aturada del porter Pol Sastre en l’última jugada del partit ha mantingut la mínima avantatge dels vallesans. El Fraikin Granollers ha anat per darrera en el marcador durant tot el partit (19-17 al descans) i ha arribat a tenir cinc gols en contra en l’inici de la segona meitat amb un 23-18 en el minut 34. Poc a poc ha anat reduint la diferència fins a un sol gol (29-28). En els darrers deu minuts s’ha arribat amb un 31-28 pel Benidorm, però a partir d’aquí s’ha vist al millor conjunt granollerí. L’encert en atac i un parell de grans aturades de Pol Sastre han permès un parcial de 0-5 i el 31-33 a quatre minuts del final. Els locals han marcat i després d’un parell d’errades dels dos equips el Benidorm ha disposat d’un últim atac per empatar, però el porter Pol Sastre ha fet una gran aturada i ho ha evitat.