Més esport

El govern allarga la suspensió de les activitats esportives no professionals

Covid-19.

El Govern mantindrà la suspensió de tota activitat esportiva durant 15 dies dins el nou paquet de mesures que s’han anunciat per lluitar contra l’expansió de la Covid-19. La mesura no afecta a les competicions internacionals o de federacions estatals però la portaveu del govern, Meritxell Budó, ha precisat que aquestes es podran fer “sempre sense públic”. Els gimnasos també hauran de tancar però es mantindran obert els centres d’alt rendiment i de tecnificació.

Hi haurà també un confinament perimetral municipal de cap de setmana i el tancament de tota activitat cultural, així com les extraescolars. No es permetran les entrades i sortides del territori català. També es prorrogarà el tancament al públic de bars i restaurants. Això sí, el servei de menjar a domicili es podria prorrogar fins a les 23 hores. Pel que fa al comerç, només podria funcionar el de menys de 800 metres quadrats. Es mantindrà l’àmbit laboral, amb recomanació de teletreball, i les escoles obertes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)