Atletisme

El míting de l’Hospitalet, a punt

Atletisme. Tot i les restriccions del moment i la poca presència internacional, la reunió es manté fidel a la cita i serà una oportunitat per segellar les mínimes per als Jocs Paralímpics i els europeus

El míting de l’Hospitalet, tota una referència en l’atletisme adaptat, tindrà aquest matí al Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord la seva cita habitual. Òbviament, serà un míting diferent, amb una presència internacional pràcticament testimonial i sense públic, però amb grans al·licients per als participants catalans i espanyols, prop d’una vuitantena, que tindran una oportunitat per segellar les mínimes tant per als europeus com per als Jocs de Tòquio. En aquest sentit, destaca la madrilenya Sara Andrés, que en l’última edició va establir una nova plusmarca mundial en salt de llargada de la classe T62. Andrés també està inscrita en els 100 m, prova en què és la vigent recordista mundial, i ls 200 m. Tampoc hi faltaran els catalans Martín Parejo, Xavier Porras i Meritxell Payà, i els millors representants de l’Hospitalet Atletisme, com ara Yassine Ouhdadi, Mari Carmen Paredes, Ivan Soriano, Laia Fabra i Ivan Hernández. Inicialment, el míting s’hauria d’haver disputat al maig, però es va haver d’ajornar a causa de l’estat d’alarma. Ara es farà en petit comitè i sota les màximes mesures de seguretat marcades pel protocol per la Covid-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)