El Barça, intractable també a la pista del Cisne (27-43)

Handbol.

El Barça no ha fallat tampoc en la seva visita a la pista del Cisne, a Pontevedra, i ha deixat el seu segell implacable (27-43). Els de Xavi Pascual han tancat una setmana de tres partits amb victòries inapel·lables. N’Guessan, Fàbregas i Janc, amb sis gols cadascun, han estat els jugadors més destacats. Les intervencions de Gonzalo Pérez de Vargas també han impedit qualsevol intent de reacció dels locals, que al final de la primera part ja perdien 15-22 després de resistir quinze minuts (10-10).

L’equip es manté invicte tant a la lliga com a la Champions just abans que s’aturi la competició dues setmanes pels compromisos amb les seleccions.