Futbol sala

El Barça no arrenca

Futbol sala. Els dos gols de Ferrão no són suficients per segellar l’esperada primera victòria dels blaugrana, que cedeixen un empat contra el Saragossa

barça 2 saragossa 2

BARÇA:Dídac; Lozano, Marcenio, Matheus, Ferrão –cinc–; Dyego, Coelho, Povill, Esquerdinha, Daniel i Ximbinha.SARAGOSSA:Bernard; Ortego, Eloy Rojas, Dian Luka, Jamur –cinc–; Richi, Juanqui, Retamar, Villanueva i Alonso.GOLS:1-0 (2’) Ferrão. 1-1 (3’) E. Rojas. 2-1 (24’) Ferrão. 2-2 (34’) E. Rojas, de penal.

El Barça, el flamant campió d’Europa, continua sense arrencar en la lliga. L’equip blaugrana es va avançar en dues ocasions, amb gols de Ferrão (2’ i 24’), però no va saber rematar la feina ni defensar el resultat i, impotent, va veure com el Saragossa li empatava el matx i s’emportava un punt més del Palau Blaugrana. Després de sis partits, els d’Andreu Plaza continuen cuers, amb dos punts de divuit possibles.

Tot just començar, semblava que el Barça esvairia fantasmes amb una canonada per l’esquerra de Ferrão. L’alegria li va durar ben poc. Un minut després, el Saragossa restablia l’equilibri amb un xut de Rojas que va topar en Lozano i va fer inútil la reacció de Dídac. L’equip blaugrana va fer un pas endavant en el segon temps. Va intensificar la pressió sobre el rival i després de diverses oportunitats va poder cantar victòria en una bona triangulació entre Lozano, Marcenio i Ferrão, que el pivot va rematar a boca de canó. El Barça no va saber sentenciar, i va veure com Rojas tornava a empatar en un penal molt discutit per una topada entre Lozano i Juanqui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)