Waterpolo

Els clubs acorden no aturar les lligues de waterpolo

Els clubs de waterpolo de la divisió d’honor masculina i la femenina han acordat en una votació ajustada seguir amb els respectius campionats i no ajornar-los. La causa de la reunió amb la federació espanyola de natació era la possible aturada atesa la situació que viuen els clubs catalans, que són majoria tant en homes com en dones i que tenen els clubs tancats durant quinze dies a causa de les mesures decretades per la Generalitat per evitar l’expansió de la Covid-19. Tot plegat, deixava en suspens la continuïtat de les lligues de divisió d’honor de waterpolo, si més no els pròxims caps de setmana.

El cap de setmana va passar fluix perquè no hi havia jornada i es van recuperar un parell de partits pendents masculins, però el cap de setmana vinent el problema s’amplificava amb una jornada sencera. A més, avui es juga el duel Sabadell-Echeyde la divisió d’honor masculina i per això calia agilitzar les gestions per prendre una decisió.

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)