Handbol

Carlos Viver, nou entrenador del Rapid de Bucarest

Handbol. El tècnic granollerí compaginarà aquesta tasca amb la de seleccionador espanyol femení

El tècnic granollerí Carlos Viver, seleccionador espanyol femení d’handbol, compaginarà aquesta tasca amb la d’entrenador del Rapid de Bucarest fins a final de temporada, després de l’acord a què han arribat avui amb el club romanès. “Estic molt content amb l’experiència que viuré aquests mesos a Bucarest. És positiu el fet de poder treballar amb un equip perquè em donarà ritme de competició i m’aportarà coses molt bones que, evidentment, podré portar a la selecció. Estic content amb aquest binomi i crec que estic capacitat per fer-ho”, ha comentat el tècnic en unes declaracions difoses a través de la Federació Espanyola d’Handbol.

Viver, que al setembre va renovar com a seleccionador fins al 2024 després d’haver conduït l’equip espanyol fins al subcampionat del món del 2019 al Japó, comptarà amb la col·laboració de David Ginesta, que fins ara exercia de segon entrenador del Fraikin BM Granollers, al costat d’Antonio Rama. El tècnic vallesà, que aquesta tarda ja dirigirà el primer entrenament del conjunt de Bucarest, tindrà la missió de redreçar la mala classificació de l’equip, que en aquests moments ocupa la penúltima posició de la potent lliga romanesa, una de les més exigents a Europa.

LA DADA

David Ginesta, segon entrenador del Fraikin BM Granollers, serà el seu ajudant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)