Olimpisme

“Estem preparats per oferir uns Jocs segurs”

El president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach, afirma que Tòquio 2021 serà segur en qualsevol circumstància

El Comitè Olímpic Internacional (COI) i els organitzadors de Tòquio 2021 han estat treballant en la seguretat dels Jocs Olímpics des de fa temps i el president del COI, Thomas Bach, ha afirmat que: “Estem preparats per oferir uns Jocs Olímpics segurs, siguin quines siguin les circumstàncies el proper estiu.”

El president del COI ho ha dit en un fòrum de federacions internacionals en el què també ha estat convidat el director general de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’etíop Tedros Adhanom Ghebreyesus. Thomas Bach ha explicat que la col·laboració entre els organitzadors i les altres parts implicades, incloent les federacions, convertiran a Tòquio en “la ciutat olímpica millor preparada per als Jocs.”

El dirigent alemany ha reiterat que la ràpida evolució de la pandèmia impedeix tenir ara les respostes als dubtes operatius que té tothom, però ha afirmat: “Per favor, tinguin la seguretat que estem desenvolupant eines per a cada escenari possible davant la Covid-19”.

El director general de l’OMS ha recordat que l’organització, en aquest cas, de competicions esportives: “necessita un enfocament basat en el risc per decidir si un esdeveniment ha de seguir endavant i com”. Tedros Adhanom Ghebreyesus també ha afirmat que estan treballant per assegurar que: “Els esports puguin practicar-se amb seguretat, tant a nivell aficionat com professional.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)