Més esport

El govern destinarà 20 milions d’euros al sector esportiu per pal·liar les pèrdues pel Covid-19

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ho ha anunciat i diu que seran per ajuda les entitats i empreses per l’aturada de l’activitat

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha acordat destinar 20 milions d’euros al sector esportiu per ajudar a superar les pèrdues causades pel tancament de les activitats a causa del Covid-19. El Secretari General de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras, ho ha anunciat: “El Govern de la Generalitat destinarà 20 milions d’euros en ajusts al teixit esportiu del país”. A aquestes ajudes hi podran accedir tant les entitats esportives associatives, com els clubs, les federacions i els consells esportius, i també l’empresa esportiva, principalment els gimnasos.

En els propers dies la Secretari General de l’Esport i l’Activitat Física comunicarà els terminis i els procediments en que s’hauran de fer aquestes sol·licituds. “Confiem en ajudar al sector a pal·liar els efectes d’aquest tancament causat pel Covid-19” ha manifestat Gerard Figueras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)