Més esport

Tsunoda guanya la medalla de bronze en l’europeu sub-21 de judo

La lleidatana ha passat per la repesca i ha superat la francesa Jarrot en la lluita per pujar al podi

La lleidatana Ai Tsunoda ha guanyat la medalla de bronze en el campionat d’Europa sub-21 de judo que s’està disputant a Croàcia. Amb només 18 anys ha competit a la categoria de -70 kg i ha començat la jornada superant a la neerlandesa Van Heemst. En els vuitens de final ha perdut contra l’israeliana Amihai i ha passat a la repesca on ha derrotat a la francesa Fereol i ha passat a lluitar per la medalla de bronze. En el combat per pujar al podi Ai Tsunoda s’ha imposat a la francesa Jarrot i ha guanyat la medalla de bronze.

Ai Tsunoda portava sense competir des del febrer a causa de l’aturada de la competició. La lleidatana, vigent subcampiona d’Europa sub-21, s’ha penjat la seva quarta medalla en un campionat continental. D’aquí a dues setmanes viatjarà a Praga per disputar el campionat d’Europa absolut, una prova puntuable per la classificació olímpica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)