Handbol

Jordi González debuta amb el Barça contra el Villa de Aranda

Handbol. Va jugar en la segona meitat de la desena victòria en la lliga Asobal

El porter de Bordils, Jordi González, va debutar amb el primer equip del FC Barcelona en el partit contra el Villa de Aranda (39-22). El jugador del filial blaugrana va tenir la seva oportunitat, va jugar en la segona meitat i va col·laborar en la desena victòria en deu partits dels blaugrana. Al final del partit va explicar com ho havia viscut: “Molt content, satisfet i orgullós. És un somni fet realitat. Ara a continuar treballant i aportar el que pugui en el Barça. Són records que et queden per sempre.” El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, ha explicat sobre el seu debut: “Molt content per ell. La situació actual no permet que s’entreni amb nosaltres tot el que ens agradaria. Crec que s’ho mereix, no solament pel que ha fet aquí, sinó pel que ha fet a Bordils. Per la gent de Bordils ha de ser un orgull veure que un nano ha pogut debutar al Palau.”

El Barça també va saber ahir el seu rival en la semifinal de la lliga de campions del curs passat, que serà el París Saint-Germain. L’altra semifinal de la Champions enfrontarà el THW Kiel alemany i el Veszprém hongarès. La final a quatre de la lliga de campions de la temporada 2019/20 es disputarà el 28 i el 29 de desembre a Colònia, si la pandèmia no ho impedeix. L’ordre i els horaris de les semifinals no se saben, els partits seran a porta tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)