Handbol

En procés de recuperació

Handbol. El KH-7 BM Granollers, amb les seqüeles de la quarantena, no afronta el partit a Elx en el millor moment, però viatja amb molta il·lusió i conscient que l’eliminatòria europea es resoldrà a casa

El KH-7 BM Granollers no afronta el partit d’anada de la tercera eliminatòria de la copa d’Europa a la pista de l’Elx (18 h) en el seu millor moment. El tècnic Robert Cuesta admet que els casos de Covid-19 i la quarantena han deixat seqüeles al vestidor i que a l’equip ara li falta ritme de competició. “Les jugadores estan cansades. Les que van patir la infecció encara no s’han recuperat del tot físicament, però, això sí, tenen moltes ganes i il·lusió. A més, som conscients que l’eliminatòria s’haurà de resoldre d’aquí a una setmana a Granollers i ja estarem més rodades”, ressalta. Tot i els problemes físics, l’equip vallesà va ser capaç de segellar dimecres una important victòria a Porriño (23-26), en la represa de la lliga.

Es busca una pivot

Cuesta també s’ha referit a la baixa de Kaba Gassama, la capitana i el referent en el pivot, que fa alguns dies va fitxar pel Nantes. “Ara només tenim Prelchi en aquesta posició. Totes han hagut de fer un pas endavant i ens hem de reinventar per donar-li descans. Des del club s’està treballant per fitxar una pivot, però no arribarà abans del parèntesi de la competició”, admet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)