Handbol

El KH-El KH-7 Granollers perd a Elx i haurà de remuntar per continuar en l'European Cup (26-22)

El KH-7 BM Granollers haurà de remuntar 4 gols a l’Elx (26-22) diumenge vinent al Palau d’Esports si vol continuar viu l’European Cup. Després d’una primera part anivellada (11-12), el conjunt granollerí ha cedit terreny en la segona davant un conjunt local molt ben comandat per la internacional Ana Isabel Martínez, autora de 8 gols, i amb bona aportació a la porteria de l’exgranollerina Nicole Morales (13 aturades).

L’inici de l’Elx ha estat tota una declaració d’intencions. Amb una defensa molt oberta i Maria Flores d’avançada intentant desconnectar la primera línia vallesana, l’equip local ha recuperat pilotes i ha segellat un primer parcial de 4-0 amb sortides al contraatac. Era impossible que l’Elx mantingués aquesta intensitat defensiva durant tot el partit i el Granollers ha sabut tenir paciència. Giulia Guariero ha trencat la sequera i mica en mica el conjunt de Robert Cuesta ha sabut trobar solucions per perforar la defensa rival. Ona Vegué, des de l’extrem esquerre, Ana González, amb desdoblaments, han anat retallant diferències. Marta Mera també ha marcat a porteria buida i les granollerines han capgirat la situació amb un parcial de 0-5 (6-8). Era un duel tàctic i d’alternatives. Joaquín Rocamora ha demanat temps mort. L’Elx ha tornat a ajustar la defensa, l’exportera del Granollers Nicole Morales també ha aportat més sota els pals i les locals han tornat a prendre la iniciativa amb un parcial de 4-0 (11-9). Martina Capdevila ha aturat l’embranzida local i el Granollers ha tancat el primer acte amb un mínim avantatge d’11-12.

Després d’un intercanvi de gols inicial, l’Elx ha estat el gran dominador de la segona meitat. La qualitat de la seva primera línia, amb les internacionals Ana Isabel Martínez i la catalana Ivet Musons, i la seva connexió amb Lysa Tchaptchet en el pivot ha fet molt mal a la defensa granollerina. L’equip català, a més, s’ha encallat en atac i ha tingut molts problemes per veure porteria. L’Elx ha aconseguit una màxima diferència de 5 gols (25-20), i tot i que l’aparició de Guariero ha escurçat diferències (25-22), la diana de Martínez a l’últim instant ha deixat el resultat final en 26-22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)