El Sarrià encaixa la primera derrota del curs a casa (26-30)

Handbol.

El Sarrià ha perdut el primer partit de lliga com a local, amb un pavelló sense públic –a la segona meitat es sentien els aficionats, l’UES Hools, animant des de l’exterior–, després d’un empat i dues victòries.

Els sarrianencs han fet un parcial de 3-0 aprofitant la primera superioritat (4-2) i des del seu bon treball defensiu es posaven 8-5 al minut 16 mitjançant Roc Segarra al contraatac, quan estaven amb un menys. El Novàs ha lligat un 0-3 (8-8) i després ha resistit amb dos menys per dues exclusions enllaçades a 5 minuts pel descans, en què s’arribava amb empat a 12 amb un gol visitant quan els sarrianencs tenien un jugador menys.

Dos penals per defensar dins l’àrea ha permès el Novàs posar-se dos cops per davant (15-16 i 16-17) i, amb un tercer, obrir una escletxa en el marcador malgrat el temps mort demanat per Salva Puig (17-20).

El tècnic vallesà ha tornat a aturar el partit a 11 minuts i 18-22 al marcador, per jugar amb 7 i sense porter. Una 4-2 amb superioritat i 19-23 ha acabat amb penal aturat per Antonio Moreno i gol d’Arnau Rovira, que reapareixia a l’equip.

Moreno ha aturat un segon penal a dos temps quan l’especialista del Novás mirava de superar-lo per dalt i un altre cop Rovira ajustava el resultat (21-24) a cinc minuts.

Dos gols seguits encaixats han establert una màxima visitant (21-26) que amb el Sarrià a la desesperada arribava a cinc abans que Rovira tanqués el marcador.