Handbol

Tocarà remuntar

Handbol. El KH-7 BM Granollers s’encalla en la segona part i haurà de recuperar quatre gols contra l’Elx si vol continuar viu en la copa d’Europa

ELX 26 GRANOLLERS 22

CB ELX:Morales; Giner, Zhukova, Bono, Menéndez (2), Guilabert, Méndez, Andreu (1), Musons (5, 1 p.), Flores (1), Encinas, Bolling (1), Tchaptchet (4), Gascó (4), Martínez (8, 2 p.) i Duque.KH-7 BM GRANOLLERS:Wiggins; Mera (1), Ben Chayhab, Vázquez, Torras (1), Kofler, Sarandeva (2), Guariero (3), Vegué (3, 1 p.), Prelchi (4), González (6, 1 p.), Castanera, Sobrepera i Capdevila (2).PARCIALS:5-1, 6-4, 6-7, 7-9, 10-9, 11-12; 14-14, 17-17, 19-17, 22-19, 24-20 i 26-22.ÀRBITRES:R. Geraets i P. Geraets. Exclusions: Musons (14’) i Tchaptchet, per part de l’Elx; i Guariero (1’), González (6’) i Sarandeva (38’), per part del Granollers.

El KH-7 BM Granollers haurà de remuntar un desavantatge de quatre gols diumenge vinent al Palau d’Esports si vol anar més enllà de la tercera eliminatòria de la copa d’Europa. El tècnic Robert Cuesta disposarà d’una setmana per recuperar físicament les seves jugadores i trobar alternatives per neutralitzar la qualificada primera línia de l’Elx, que ahir va fer molt mal en la segona meitat (15-10).

L’inici de l’Elx ja va ser tota una declaració d’intencions. Amb una defensa molt oberta i Maria Flores d’avançada intentant desconnectar la primera línia vallesana, l’equip local va recuperar pilotes i va segellar un primer parcial de 4-0 amb sortides al contraatac. Era impossible que l’Elx mantingués aquesta intensitat defensiva durant tot el partit i el Granollers va saber tenir paciència. Giulia Guariero va trencar la sequera, i de mica en mica el conjunt de Robert Cuesta va saber trobar solucions per perforar la defensa rival. Ona Vegué, des de l’extrem esquerre, i Ana González, amb desdoblaments, van anar retallant la diferència. Marta Mera també va marcar a porteria buida i les granollerines van capgirar la situació amb un parcial de 0-5 (6-8). Era un duel tàctic i d’alternatives. Joaquín Rocamora va demanar temps mort. L’Elx va tornar a ajustar la defensa, l’exportera del Granollers Nicole Morales també va aportar més sota els pals i les locals van tornar a prendre la iniciativa amb un parcial de 4-0 (11-9). Capdevila va aturar l’embranzida local i el Granollers va tancar el primer acte amb un mínim avantatge.

Després d’un intercanvi de gols inicial, l’Elx va ser el gran dominador de la segona meitat. La qualitat de la seva primera línia, amb les internacionals Ana Isabel Martínez i la catalana Ivet Musons, i la seva connexió amb Lysa Tchaptchet en el pivot va fer molt mal a la defensa granollerina. L’equip català, a més, es va encallar en atac i va tenir molts problemes per veure porteria. L’Elx va aconseguir una màxima diferència de 5 gols (25-20), i tot i que l’aparició de Guariero va servir per escurçar diferències (25-22), la diana de Martínez en l’últim instant va deixar el resultat final en 26-22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)