Atletisme

La lliga del Diamant recupera les 14 reunions amb vista al 2021

Atletisme. Començarà el 23 de maig a Rabat i culminarà amb la final del 8 i 9 de setembre a Zuric, sempre que la situació de la pandèmia ho permeti

La Wanda Lliga del Diamant, el circuit de reunions atlètiques de major categoria mundial, recupera per al 2021 el seu format de 14 competicions que culminarà amb la final a Zuric, segons el calendari provisional publicat aquest matí. El circuit s’encetarà el 23 de maig a Rabat, en el míting Mohamed VI, i culminarà els dies 8 i 9 de setembre en les finals de Zuric, després d’haver fet aturada en catorze ciutats de quatre continents.

Després de Rabat, la lliga del Diamant passarà per Doha (28 maig), el punt d’inici habitual en altres temporades, Roma (4 de juny), Oslo (10 de juny), Estocolm (4 de juliol), Mònaco (9 de juliol) i Londres (13 de juliol). Després dels Jocs Olímpics de Tòquio, el circuit es reprendrà a Xangai (14 d’agost), Eugene (21 d’agost), una ciutat xinesa encara per confirmar (22 d’agost), Lausana (26 d’agost), París (28 d’agost) i Brussel·les (3 de setembre) Els atletes aniran sumant punts en les primeres tretze reunions amb l’objectiu de classificar-se per a les finals de Zuric (8 i 9 de setembre). En la reunió suïssa el vencedor de cada prova s’emportarà el diamant i un premi en metàl·lic de 50.000 dòlars, amb independència de la classificació anterior. Els organitzadors matisen que el calendari és provisional i està subjecte a possibles canvis en funció de la situació de la pandèmia.

Per culpa del coronavirus, aquest any la lliga del Diamant s’ha reduït a vuit reunions amb un format molt reduït i amb una participació limitada per les restriccions en els viatges internacionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)