Rugbi

El GEiEG es juga l’accés a la segona categoria estatal a Toledo

Rugbi. La secció grupista va baixar de la Divisió d’Honor fa tres temporades

El GEiEG té aquest cap de setmana a Toledo la fase d’ascens a la Divisió d’Honor B, amb dos partits dissabte i un altre diumenge si hi accedeix.

Les grupistes juguen contra el Getxo (10.50 h) i el Burgos (12.30 h) en el seu grup, partits de 30 minuts i amb els dos primers de la lligueta classificats per a la semifinal diumenge. CAU València, Toledo i CUDER (Múrcia) estan en l’altre grup i pujaran els dos equips que guanyin les semifinals.

“Estem molt contentes de com hem pogut anar entrenant tot i la situació, les jugadores han complert i hem pogut entrenar un dia més quan s’han obert les instal·lacions” diu Coral Vila, sobre la preparació de l’equip, malgrat no haver pogut competir des del març. “No anem gens bé a nivell de ritme de partit, des del març que no juguem i ho podem trobar a faltar” exposa.

“Tenim opcions i exigirem i demanarem a les noies que no s’hi deixin res” sintetitza la preparadora gironina. La secció grupista va baixar de la Divisió d’Honor fa tres temporades i si torna al nivell estatal, ara en una segona categoria que no existia quan va baixar, s’afegiria al BUC i el Sant Cugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)