Handbol

Granollers-Barça: arriben en condicions oposades

Asobal. El Fraikin afronta el derbi català després de dues setmanes aturat per la Covid-19 i el Barça acaba d’aconseguir dues grans victòries en la Lliga de Campions

El derbi català de la lliga Asobal que enfrontarà aquest migdia (12 h, Gol TV) el Fraikin Granollers i el Barça arriba en un moment molt diferent per als dos equips. Els locals fa dues setmanes que no juguen cap partit per culpa d’un positiu de Covid-19 en la seva plantilla i el consegüent confinament dels jugadors. El Barça ho fa després d’haver disputat cinc partits els darrers setze dies i d’haver aconseguit dues importants victòria en la Lliga de Campions contra el Kiel alemany.

L’equip que entrena Antonio Rama ocupa la novena posició de la lliga Asobal, però això està motivat perquè té partits ajornats i ha baixat posicions perquè no ha jugat. La seva trajectòria a la lliga ha estat bona fins ara amb sis victòries i dues derrotes, tot i que van perdre el darrer partit que van disputar, a casa contra l’Osca. El Fraikin Granollers pot notar la inactivitat de no jugar i d’haver entrenat poc, però lluitarà per ser competitiu. A més, no té cap tipus de pressió.

L’equip de Xavi Pascual continua intractable a la lliga amb dotze victòries en dotze partits, i a més ha agafat molta moral i confiança després dels dos grans partits i les dues victòries en la Lliga de Campions contra el Kiel, a la pista alemanya i al Palau Blaugrana. Aquest darrer va ser aquest mateix dijous al vespre i els blaugrana han tingut poc temps per descansar.

Els derbis entre els vallesans i els barcelonins en el Palau d’Esports de Granollers han estat favorables al Barça els darrers anys. L’última victòria del Granollers en el seu pavelló contra els blaugrana data de l’any 2006. El darrer triomf dels vallesans en un derbi català contra els blaugrana va ser la temporada 2017/18 i la va aconseguir en el Palau Blaugrana per 28-29 l’abril del 2018. Aquesta, a més, és, fins ara, l’última derrota dels blaugrana en la lliga Asobal.

D’altra banda, ja es coneixen els horaris de la final a quatre de la lliga de Campions 2020 de Colònia. El Barça jugarà contra el París Saint-Germain a les sis de la tarda i el Kiel i el Veszprém s’enfrontaran a dos quarts de nou del vespre.

Crec que el ritme de partits i acumular minuts sempre és bo. En aquest sentit ens beneficia haver tingut tants partits
Repartir minuts és fonamental, això fa que tot l’equip estigui implicat
Aitor Ariño
JUGADOR DEL BARÇA
No arribem amb les millor condicions, però no donarem el partit per perdut. El lluitarem des del principi
Hem de ser el màxim de competitius durant el màxim de minuts
Antonio Rama
ENTRENADOR DEL GRANOLLERS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)