Atletisme

Kilian Jornet abandona en l’intent de rècord de quilòmetres en 24 hores en pista

Portava 10 hores i 20 minuts de cursa i havia recorregut 134,800 km

Kilian Jornet ha abandonat el repte de batre el rècord de quilòmetres en 24 hores corrent en una pista. El set vegades campió de la copa del món de curses de muntanya ha plegat quan portava 10 hores i 20 minuts de cursa i havia recorregut un total de 134,800 quilòmetres en la prova que s’estava disputant a la pista de Måndalen, a Noruega. Kilian Jornet s’ha aturat a l’inici de la recta de meta i no ha pogut tornar a la cursa. L’atleta català ja s’havia aturat en les primeres hores de la prova i després havia continuat. Això havia possibilitat que l’atleta local Sebastian Conrad Hakansson es situes en la primera posició.

Kilian Jornet i Sebastian Conrad Hakansson portaven un ritme que segons les projeccions que es feien podrien superar el rècord de 303,506 km. L’atleta català havia recorregut 42 km en les primeres tres hores, 68,8 km a les cinc hores i a les 8 hores de cursa havia superat els 108 km.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)