El Bordils no pot amb el líder en el seu retorn al Blanc i Verd (24-29)

Handbol.

Quarta derrota seguida del Bordils en el seu retorn al Blanc i Verd, sis setmanes després; contra el líder de la lliga el Novás. Els locals han sabut mantenir el to (1-0 Montes) fins que una exclusió de Márquez, molt discutida per la banqueta local, permetia els gallecs lligar un 0-3 (8--11) per agafar un marge amb què marxaven al descans (14-17 Palahí).

El lateral ha fet els tres primers gols del Bordils en la segona meitat, circumstància que el Novás aprofitava per marxar (17-23). Oliver i Bañeras –màxim golejador local amb 7–han liderat la resistència al final (22-25). Pedro Iglesias de penal a menys de dos minuts feia el 24-28.