Rugbi

Victòries de la Santboiana i el Barça en la lliga

Rugbi

La Santboiana i el Barça han sumat dos triomfs de mèrit aquest migdia contra l’Independiente (50-19) i el Getxo (15-26) respectivament assolint, a més, la bonificació ofensiva. Els blaugrana, en plena forma, s’han situat segons a la taula a dos punts del líder, l’Alcobendas.

Al Baldiri Aleu el degà del rugbi català ha fet tota una exhibició ofensiva contra el seu rival, sobretot en una primera part que ha acabat amb un 29-0 que ha marcat clarament el nivell d’un equip i l’altre. El duel ha començat amb una marca de Miró i l’equip ja s’ha assegurat el punt de bonificació ofensiva abans del minut 30 amb assajos de Tauli i Francisqüelo (2). En el segon temps el partit ha estat més obert però encara han arribat bones accions en atac i tres marques més de Buira, Viana i Pau Rodríguez.

El Barça, per la seva banda, ha viscut un partit més complicat a Fadura, tot i que ha dut la iniciativa amb marques en el primer temps de Cane, Pigatto i Pablo Ortiz i bons xuts a pals de Guemes (8-21, al descans). En la segona part l’equip s’ha esforçat per arribar a les quatre marques i ho ha assolit de la mà de Pablo Ortiz i Cane, dos dels jugadors del partit.