Futbol sala

El Barça fa un partidàs i tomba el Pozo (0-3)

Futbol sala.

EL POZO 0 BARÇA 3

EL POZO:Juanjo, Alberto García, Rafa Santos, Fernando, Cholo Salas –cinc inicial–, Marcel, Matteus, Marc Tolrà, Pol Pacheco, Darío, Paradynski, Leo Santana, Miguelín, Espindola i Valerio.FC BARCELONA:Dídac, Sergio Lozano, Mattheus, Adolfo, Ximbinha –cinc inicial–, Joselito, Povill, André Coelho, Esquerdinha, Feixas, Daniel, Ferrao, Marcenio, Aicardo i Dyego.GOLS:0-1 (12’) Dyego. 0-2 (19’) Sergio Lozano. 0-3 (38’) Dídac.ÀRBITRES:Martínez Segovia i Martínez Carpintero.

El Barça ha sumat una victòria vital a la lliga superant de forma brillant el seu rival en la final de la Champions, el Pozo. Dídac ha estat l’heroi del partit aturant-ho tot, inclosa una falta directa, i sentenciant amb un golàs des de la seva pròpia porteria.

El Barça ha sabut resistir en els primers minuts la sortida en tromba dels murcians gràcies a les aturades de Dídac, que en els primers instants ha salvat més d’un gol. Amb poc més de tres minuts jugats Plaza ha canviat els quatre jugadors i el partit ha fet un tomb. El Barça no només ha passat a controlar la situació sinó que ha generat cada vegada més perill fins que Dyego ha clavat de volea un golàs. Juanjo ni l’ha vista. Plaza ha continuat amb les rotacions constants. Els jugadors han entrat i sortit de la pista sense solució de continuïtat però l’equip no s’ha ressentit i Ferrao ha tingut una doble ocasió pel 0-2. Els murcians han arriscat i això ho ha aprofitat Sergio Lozano per completar un contraatac amb un gol marca de la casa.

En la segona part els de Plaza han sabut patir, sobretot quan Joselito, després d’una ocasió claríssima de Ferrao, ha fet la cinquena falta. Faltaven 12 minuts. A 4:30 del final l’internacional brasiler Marcel ha tingut finalment una falta directa però Dídac l’ha aturat de forma magistral. Ja amb el porter jugador el Barça no només ha defensat amb ordre sinó que Dídac ha sabut completar la seva exhibició amb un gol de camp a camp.