Handbol

Luka Cindric rep l’alta pel partit a Aalborg

Handbol. El Barça juga demà (18.45 h per Esport 3) en terres daneses un partit clau per encarrilar l’accés als quarts de final de la Champions

El central croat Luka Cindric és la principal novetat de la convocatòria de Xavi Pascual amb vista al partit de demà a la pista de l’Aalborg (18.45 h per Esport 3), corresponent a la novena jornada de la lliga de campions. Cindric, que s’havia perdut els dos últims partits a causa d’un esquinç del lligament lateral intern del genoll dret, ocuparà el lloc del pivot Luis Frade, baixa per un esquinç al turmell que es va fer en el partit contra el Granollers. A més de la baixa de llarga durada de Mortensen, tampoc no entren en la llista Langaro i Diocou, aquests últims per decisió tècnica. Un triomf a terres daneses podria deixar molt ben encarrilada la classificació per al conjunt blaugrana, que de moment presenta un full de resultats immaculats, amb set victòries en set partits. Els dos primers classificats de grup accediran directament als quarts de final. L’Aalborg figura en tercer lloc, amb 10 punts i un partit més que els blaugrana. A la mateixa hora també jugaran el Veszprém, segon amb 11 punts, i el Kiel, quart amb 7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)