Futbol sala

El Barça i l’Industrias s’eviten en semifinals

Futbol sala. L’equip blaugrana i el colomenc podrien disputar una hipotètica final catalana de copa del Rei si superessin el Betis i el Jaén

El sorteig de la final a quatre de la copa del Rei, que es disputarà entre el 19 i el 20 de desembre al pavelló Martín Carpena de Màlaga, ha comportat un doble enfrontament catalanoandalús i, per tant, el Barça i l’Industrias Santa Coloma es podrien trobar en una hipotètica final si resolguessin amb èxit les semifinals contra el Real Betis i el Jaén Paraíso Interior, respectivament.

El tècnic del Barça, Andreu Plaza, que aspira a conquerir la tercera copa del Rei consecutiva, va fer la següent valoració del sorteig: “Sincerament no tenia cap preferència. Tots els rivals tenen un nivell similar. El Betis, tot i haver pujat aquest any, no és ni de bon tros un rival novell. Tenen jugadors amb experiència i estan fent molt bona temporada.” El capità de l’Industrias, David Álvarez, va comentar sobre el Jaén, finalista de l’última edició: “És un rival que competeix molt bé. És un equip treballat i que defensa a un gran nivell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)