Atletisme

Oukhelfen, referent a Granollers

Atletisme. El fondista reusenc, campió català i bronze en l’europeu sub-23 de Lisboa, lidera el cartell del cros vallesà, que diumenge encetarà el calendari espanyol de camp a través

El fondista reusenc Abdessamad Oukhelfen (Playas Castelló), vigent campió català de camp a través i bronze en l’europeu sub-23 de Lisboa del 2019, encapçala el cartell del cros de Granollers, que diumenge encetarà el calendari estatal de l’especialitat.

En temps de pandèmia i sense referències recents, l’estat de forma dels corredors és tota una incògnita. La prova masculina es presenta molt oberta, amb alguns dels millors corredors de fons catalans, com ara Ibrahim Chakir (Numantino), segon l’any passat a Granollers; Aaron las Heras (Playas Castelló), campió d’Europa sub-20 de 5.000 m el 2019; Marc Alcalà (Barça); Llorenç Sales (Montsià); Abdelaziz Merzougui (Calvià); Omar Oughzif (Albacete); Youseff Taoussi (Barça); Boubacar Sabaly (Lloret-la Selva), o l’italià Radouane Amehdy.

En la prova femenina també hi serà la campiona catalana de cros Douae Ouboukir (Sant Just), popular pel fet de córrer descalça. També destaca la presència de l’etíop Likina Amebaw, amb marques acreditades de 32:55 en els 10 km en ruta i 1h11:30 en mitja marató, i de la banyolina Esther Guerrero (New Balance), que en plena pretemporada es posarà a prova en un terreny i una distància (8.000 m) que no és la seva habitual.

En la prova també hi participaran altres assídues del cros granollerí com per exemple la gal·lesa Jenny Spink (CA Santa Cristina d’Aro); la veterana Montse Mas (Barça), vencedora el 2018; Míriam Ortiz (AA Catalunya); Rosalia Tàrrega (València); Elia Saura (València); Irene Bonilla (Barça), i Naima Ait Alibou (CA Igualada).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)