El Fraikin Granollers perd clarament (38-31) a la pista de l’Anaitasuna

Els vallesans sempre han anat per darrera en el marcador en aquest partit ajornat

El Fraikin Granollers ha encaixat una clara derrota per 38-31 en la seva visita a la pista de l’Helvetia Anaitasuna en partit corresponent a la 10a jornada i ajornat en el seu moment. Els vallesans sempre han anat per darrera en el marcador i no han pogut amb un conjunt navarrès que s’ha mostrat molt consistent en defensa, sobretot en l’inici del partit, i efectiu en atac. En el minut 12 els locals ja guanyaven de cinc gols (9-4). El Granollers ha millorat en atac i ha aconseguit situar-se a només dos per arribar al descans amb un 19-16 en contra.

En l’inici de la segona meitat els vallesans s’han situat a només un gol (20-19), però mai ha pogut empatat el partit i l’Anaitasuna s’ha tornat a distanciar poc a poc fins aconseguir la seva màxima diferencia de nou gols (38-29) a tres minuts del final. Esteban Salinas ha sigut el màxim anotador del partit amb deu gols.