Només guanya el Sabadell

Waterpolo. El Barcelona empata i el Mediterrani i el Terrassa perden en l’Eurocopa

L’Astrapool Sabadell va ser l’únic dels quatre equips catalans que va guanyar en la primera jornada de la fase de grups de l’Eurocopa. El CN Barcelona va empatar, i el CE Mediterrani i el CN Terrassa van ser derrotats. El conjunt vallesà es va imposar per un ajustat 9-8 al Jadran Split croat a Can Llong. El Sabadell va dominar el primer quart, però després el partit es va anivellar (3-4, al descans) i no es va decidir fins als darrers minuts. Bernat Sanahuja va marcar quatre gols pels vallesans. També va puntuar el CN Barcelona, que va empatar en la seva piscina contra l’En Tourcoing francès (12-12) en un partit molt anivellat i amb alternatives. Al descans els barcelonins perdien per 6-7. En el darrer quart es van posar per davant (11-10), però no van poder guanyar.

El CE Mediterrani va començar el seu grup amb una derrota per 9-13 contra el Radnicki serbi en la seu de Savona (Itàlia). Els barcelonins van dominar el primer quart (4-1), però en el segon els serbis els van anivellar el partit i es va arribar al descans amb un 5-6. En el tercer període el Mediterrani va deixar escapar el seu rival en el marcador. La derrota més clara va ser la del CN Terrassa, que va caure per 20-14 a Hongria contra el conjunt amfitrió, el Szolnoki Dozsa. Els egarencs sempre van anar per darrere en el marcador (11-7 al descans), tot i que la segona meitat va ser una mica més ajustada.