El Barça va per feina

Handbol. L’equip blaugrana encarrila el duel contra l’Ademar abans de la mitja part (21-11) i enllesteix la catorzena victòria per la via ràpida

barça 36 ademar 25

BARÇA:Möller; Diocou (5), Mem (4), Cindric (3), À. Pascual (2), Pálmarsson (1), Frade (3) –set inicial–; Gonzalo (p.s.), Ariño (2), Janc (3), N’Guessan (1), Aleix (5 p.), Petrus, Makuc, Langaro (3), i Fàbregas (4).ABANCA ADEMAR LLEÓ:Ghedbane; Natán (3), P. Martínez (1), Donlin (2), Pérez Arce, Semedo (3), Piechowski (4) –set inicial–; Slavic (p.s.), Marchán (3), Feuchtmann, Lucin (3), Gostovic (1), A. Martínez (3, 2 p.), Kisselev i Casqueiro (2).PARCIALS:4-2, 7-5, 12-7, 14-8, 18-10, 21-11; 25-12, 28-16, 31-19, 33-22, 36-24 i 36-25.ÀRBITRES:Macías i Ruiz. Exclusions: Fàbregas (39’), Frade (46’) i Janc (52’); Lucin (25’) i Piechowski (45’).

El Barça va encarrilar el partit contra l’Ademar abans de la mitja part i continua intractable en la lliga Asobal, on ja suma catorze victòries en catorze partits. El conjunt blaugrana va fer tota una declaració d’intencions només de començar. Els lleonesos van respondre inicialment gràcies a les intervencions del porter Ghedbane, però de mica en mica van anar cedint terreny per la intensitat defensiva dels blaugrana i les seves sortides al contraatac. El partit també va servir per donar minuts de joc a Diocou, un dels destacats amb cinc gols, i Frade i Langaro, que havien quedat fora de l’última convocatòria.

Després de la represa, el Barça va obtenir una màxima diferència de tretze gols (27-14). Els de Xavi Pascual van abaixar el llistó i el duel, entre dos equips amb una càrrega de partits important, no va tenir més història.