El Sarrià es retroba amb la victòria contra el Lalín (35-32)

Handbol.

El Sarrià ha posat fi a la seva mala ratxa de resultats, que li havia fet enllaçar tres derrotes, i ha superat el Lalín a casa, a qui avança en la classificació tot i tenir un partit menys, el de dimarts a la pista del Bordils.

El Sarrià ha anat per feina a l’inici i amb el primer gol de Roc Segarra completava un parcial de 4-0 (6-2) que li donava la diferència amb què arribava a la mitja part (17-13, Pere Arnau a 8 segons) després que Oriol Teixidor (13-8) i Aleix Martínez amb el seu segon gol en mig minut (16-11) donessin la màxima als sarrianencs.

La primera inferioritat local després d’encaixar un 1-3 ha permès el Sarrià recuperar els 4 de marge amb el 2-0 sense porter i Roc Segarra feia el 21-16 abans que Guillem Torres, que jugava els primers minuts del curs un cop superada la lesió, fos exclòs en l’acció del 21-17. L’extrem a la contra ha fet el 24-18.

Duarte Batan ha estat exclòs al tretze d ela segona, quan Pere Arnau era també desqualificat després de fer el 26-20 i el Lalín feia un 0-3 amb dos gols seguits de Roberto Álvarez que trencava Iñaki Gutiérrez però dues pèrdues –Moreno ha aturat en u contra u el contraatac en la primera– permetien els gallecs acostar-se a dos (27-25) i a un amb inferioritat local (28-27).

Lozano i Segarra –màxim golejador del partit amb 8 gols– al contraatac, després de dues bones defenses amb recuperació, han tornat a donar marge al Sarrià (32-28) a quatre minuts i mig i l’extrem esquerre ha fet el 35-31 al darrer minut però Bruno Fernández al final ha fet el 35-32 que deixava l’average particular empatat, però amb més gols pels sarrianencs.