Waterpolo

El Mediterrani s’afegeix al Sabadell i jugarà els vuitens de l’Eurocopa

El CN Barcelona guanya però l’empat dels rivals l’elimina, i el CN Terrassa perd i també queda fora

El CE Mediterrani s’ha classificat per disputar els vuitens de final de l’Eurocopa i s’afegeix a l’Astralpool Sabadell que es va classificar ahir. El CN Barcelona ha guanyat, però l’empat dels seus dos rivals l’ha eliminat. La LEN ha fet repetir aquest partit, que s’havia jugat a primera hora amb victòria del Zuglo hongarès i que classificava als barcelonins. El CN Terrassa ha perdut i també ha quedat eliminat.

El CE Mediterrani ha superat el Potsdam alemany per 7-14 en el grup que es juga a Savona (Itàlia) i s’ha vist afavorit per la derrota del conjunt amfitrió contra el Radnicki serbi per 7-14, el mateix resultat. Els barcelonins han ocupat la segona posició del grup. El Mediterrani s’ha avançat en el marcador des de l’inici i a cada quart han anat incrementant la seva avantatge fins el 7-14 final.

El CN Barcelona ha guanyat el Panionios grec per 15-5 i ha acabat invicte però no passa als vuitens. El partit que enfrontava als seus dos rivals, el Zuglo hongarès i el Tourcaing francès, s’ha jugat a primera hora i ha acabat amb victòria dels hongaresos (6-7), però el Zuglo ha fet una alineació indeguda i la LEN ha fet repetir el partit. El nou enfrontament ha acabat amb empat (15-15) i això ha classificat als dos equips i ha deixat fora al CN Barcelona.

L’Astralpool Sabadell es jugava contra el Dinamo de Moscoiu rus el primer lloc del grup que s’ha disputat a Can Llong, i amb la victòria per 12-7 l’ha aconseguit. Els vallesans s’ha distanciat a partir del segon quart. El CN Terrassa ha perdut el seu tercer partit en el grup que està disputant a Szolnok (Hongria) i ha quedat eliminat. Els vallesans han caigut per la mínima (9-10) contra l’Estrasbug i han quedat els últims del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)