Atletisme

Lahcen Ait Alibou sorprèn els favorits al cros de Granollers

Atletisme. L’etíop Likina Amebaw venç en la cursa femenina davant d’Esther Guerrero

El grup d’entrenament de Maria Carbó, amb tres atletes entre els quatre primers classificats, va ser el gran triomfador del cros de Granollers, que ahir va obrir el calendari espanyol de camp a través i que es va disputar sota unes estrictes mesures de seguretat sanitària per la Covid-19. Lahcen Ait Alibou (CA Igualada) va ser el més fort en una prova disputada a un ritme força exigent, primer marcat per Aaron Las Heras (Playas Castelló) i en el tram final per Abdelaziz Merzougui (Calvià). Ait Alibou va saber dosificar millor les seves forces i en l’última volta va superar amb autoritat el fondista establert ara a Luxemburg, que havia obert forat respecte al grup perseguidor. Rere Merzougui van completar les places d’honor els germans Oukhelfen, Abdenasser i Abdessamad, primer sub-23, que amb algunes molèsties no va poder rendir al seu millor nivell. Els germans Oukhelfen i el vencedor s’entrenen a Igualada a les ordres de Maria Carbó.

En la prova femenina, Likina Amebaw va accelerar el ritme en la segona de les quatre voltes al circuit i no va trobar oposició per vèncer amb suficiència i aconseguir el primer triomf etíop a Granollers des del 2001. El segon lloc va ser per a Esther Guerrero. La banyolina va córrer en progressió, de menys a més, i es va trobar molt còmode en un circuit que tot i ser de cros és molt planer, ideal per als migfondistes.

Homes (10.000 m)
1r L. Ait Alibou (Igualada) 30:07
2n A. Merzougui (Calvià) 30:21
3r A. Oukhelfen (Igualada) 30:38
4t A. Oukhelfen (P. Castelló) 30:39
5è Y. Taoussi (Barça) 30:42
Dones (8.000 m)
1a L. Amebaw (Etiòpia) 27:14
2a E. Guerrero (N. Balance) 27:59
3a R. Tàrrega (València) 28:15
4a A. Viciosa (CA Viciosa) 28:25
5a D. Ouboukir (Sant Just) 28:33
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)